Vastgoedfotografie

Het fotograferen van vastgoed, zowel interieur als exterieur, is een type fotografie die de verkoop van uw huis ondersteunt aan de hand van foto’s. Omdat hierbij de juiste belichting een grote rol speelt, is vastgoedfotografie een van de meest uitdagende vormen van fotografie.
Via mijn foto’s kunt u de toekomstige kopers alvast een indruk van uw woning of bedrijfspand geven zonder dat ze deze hoeven te bezoeken.
Deze eerste indruk is van groot belang. Het is bewezen dat panden met kwalitatief goede vastgoedfoto’s sneller verkocht worden dan de panden die dat niet hebben. De sfeer van zowel binnen- als buitenshuis worden zo op de foto’s weergegeven, dat dit direct aanspreekt.
Professionele foto’s zorgen voor een goede eerste indruk. Uw bedrijf of woning komt hierdoor een stuk beter in beeld. Met vastgoedfotografie zorgt u voor de perfecte presentatie van uw woning of bedrijf.

Interieurfotografie

Met het fotograferen van beurzen, events en congressen heb ik ruime ervaring, u ontvangt een compleet en veelzijdig verslag. Het programma, de sfeer en uw bezoekers worden in al zijn facetten in beeld gebracht.
Ik ben als gespecialiseerde fotograaf niet afhankelijk van gelukstreffers, ik beweeg mij rustig en beschikt over de juiste apparatuur en vaardigheden om met uitdagende lichtsituaties om te gaan.
De beelden die u ontvangt zijn bewerkt en klaar voor publicatie.